Spotting coklat kandungan 8 minggu

Hai, ini kandungan pertama saya selepas 6 tahun TTC. Nk tny, normal ke kalau kandungan 8 minggu ada keluar spotting warna coklat, texture dia creamy mcm keputihan. Tapi bau mcm darah yg dh lama. Perut takda rasa cramp/sakit pun. Ni sbb hormone imbalance ke eh?

2 Các câu trả lời

Hi saya pun sama kluar darah tapi x rasa sakit masa kandungan 8 weeks 5 days. Bila check ke hospital doctor cakap adalah disebabkan cervix entropion which is normal and disebabkan oleh level hormone estrogen yg tinggi. Syukur doctor cakap tak akan affect baby dlm kandungan. Tapi apapun saya advise puan utk pergi ke klinik/hospital utk kepastian.

2h trước

awak keluar drh mcm mana ye. sbb sy pun alami jgak.

tak silap saya itu disebabkan penempelan