Kandungan 30 minggu

kandungan sy da masuk 30 minggu, kalau rasa denyut area bawah perut normal ke kadang mcm rasa gerak" kt situ..rasa nyilu je,lepastu pinggang sy mcm cramp amik masa jugak la untuk hilangkn cramp tu sampai susah tidur..dalam sehari mesti ad rasa cramp kt pinggang..semua tu normal atau ad apa" sebb sy first baby

1 Trả lời

pun sama. kerap rasa dekat denyut baby bawah perut . kepala baby di bawah kan? ya normal. kalau kerap gugt sgt , mesti pergi ke hospital siap.

1y trước

last scan kepala baby kt atas lagi maybe dia da pusing lega rasa bila tahu tu normal sebb risau juga jadi apa"