PEDIH ULU HATI/ SAKIT PERUT/CRAMP

Hai semua. Skrg sy dah 22w. Normal tak lepas makan, tibe rasa pedih ulu hati/ rasa macam cramp kt perut.. macam masuk angin. ? Tapi tempoh tak lama sangat dlm 15-30 minit je rasa macam tu. Lepas cuba bernafas hembus nafas tu, hilanglah rasa sakit. Apa punca ya? It is normal?.. #firstmom #ingintahu

5 Các câu trả lời

saya pun selalu kene sis, try hard sendawa atau kentut lega dah. asyik kembung je smpi tak larat berjalan

6mo trước

sy pula try tarik hembus nafas baru rasa lega

Makan sikit Mcm rasa penuh sangat ke perut... sy pulak rasa mcm tu... rasa mengah biarpun mkn sikit saja

6mo trước

aah sis. pastu mula la rasa macam pedih ulu hati

sama lah.. biasa nya saya kalau dapat kentut atau sendawa, lega dh lps tu

6mo trước

sy pula kalau buat mcm tu, lmbt lg hilang rasa pedih tu. try tarik nafas hembus nafas baru lega

you boleh puasa ke

6mo trước

sy berusaha puasa. tapi kalau tak larat, sy berbuka ja..

normal

6mo trước

alhamdulillah. risau sy