Haii ibu2, ada x yg ada pengalaman mengandung anak kembar. Normal ka kalau jdi sgt pemalas. 😂

Kandungan sebelum ni xdalah malas mcm skrg. Hehe..

12 Các câu trả lời

Sye mngndung tk kmbar pun malas hahaha Nk melepekk je kt tilam Pastu scan sblm ni doc kata kembar Nak tggu scan lg skli utk comfirm kan kembar or takk . Nak sgt anak kembar walaupun tkde keturunan huhu . Doakn ya sis

2y trước

Hahaha takde rezeki laa awak . Dah scan kat kk tu hri tkde satu lagi hilang huhu Tkpe laa janji yg ada sihat” kan

sy sis kembar x kembar asal preg mmg mls 🤣,,tp hairan juga sbb 1st dulu ada rajin ckit..x mgkin juga kembar sbb dua2 belah sy n suami tiada genetik kembar 🥲 tp x mustahil juga kn klu Tuhan nk kasi 🤲🏻

2y trước

Tu la kan sis asal pregnant mmg malas. Tp kali ni malas lain mcm je hehe. Faktor pemakanan boleh mempengaruhi juga tu sis.

sy mls masak,mls jemur n lipat kain.kuat tidur.dr awl preg sy stop msak🤣🤣🤣🤣…sblum2 ni preg keje lg.skrg yg ke4 x keje dh.hrp2 mls sy tu sbb twin la.nk sgt baby twin.

Hahaha mummyyyy.. kami pregnant anak sorang pun pemalas. Apa lagi mummy bawak dua dalam perut. Biasa lah tu. Enjoy je jadi pemalas. Dah bersalin kang tak menang tangan

2y trước

Kan. Kita enjoy je. Nnti da beranak rajin la balik tu 🤣

saya 🙋🏻.. x malas tapi nak buat kerja rumah byk2 x larat.. mudah penat + risau kandungan Sama.. jd buat kerja skjap then rehat.. lps tu sambung balik 😁

2y trước

Hahha. Bru buat kerja skit da penat berabis umpama bru siap kerja berat. Tercungap2 kita dibuat nya.

saya tak kembar pon pemalas sis..start masuk 35weeks da tak larat semua jadi malas nk buat apa2..da la asik tertidur je..pantang terbaring mesti terlelap..

2y trước

Sma sis. Pantang baring terus terlelap.

sy tgh preggy twin. Semuanya double dr awal. Malas, muntah, skrg perut pulak tegang yakmat. Doakan sy dpt lahirkan twin ni cukup bulan ye. 🥰

2y trước

34mggu 5 hari.. msa check up o&g detect twin 1 terima darah x cntik.. trs admit.. alhamdulillah selamat smua.

klu 1st trimester mmg gitu sis..nnt dah masuk 2nd trimester tu ok la tu. Sy kandungan ke4 twin (kembar x seiras - kot² sepasang kata doc) masuk 4bln..

2y trước

Sy 16 week skrg. Pemalas betul sy. Buat kerja skit2 pun da penat.

sy pn tngh preggy bby twin . mlas tu mmg ada time preggy . alhamdulillah dri awal preggy tdaa muntah2 smpai skg msuk 7bln sdh

2y trước

amin . sis pn smoga diprmudahkan urusan .

normalll sangat sangat hahahahhaha .. saya punye malas sampai nak mandi pun hmmmm bencintaaa tauuu 🤣

2y trước

Betul sis. Sma. Mandi pun malas 😂