5 week 3 day

Mau baring terus. Pening Dan Rasa malas mau buat apa2. Normal ka atau memang sy bertambah pemalas ya? 😂😂 Pelik juga pregnant kali ni. Makan pun malas. Nasib baik mentua sy memahami. #alahanpelik #malasmakan #badanterasaberat #pemalas #5week3day

3 Các câu trả lời

Aduhhh kemalasan kita sama lahh Hahaha malas nak itu malas nak ini Nak terbaring je , kalau boleh ada yg suap ada yg mandikan 😂🤣

Normal. hormon hingga sy tak nak jumpa orang di awal kehamilan sbb nk rehat, baring , malas nk borak juga 😅

😂😂 Ya kann. Semua pun malas mau buat.