Ruam satu badan..normal ka utk preggy 36 week

Normal ka bdan jdi ruam time mengandung..saya risau la...ni anak yg first..so xdak pengalaman lgi..sya jdi gatal saru bdan....

3 Các câu trả lời

saya pun naik ruam start 34w mcm tu. klau boleh elak kan garu guna kuku ye. mcm saya sapu je aloe vera area gatal² tu. klau tak, guna kain ke yg beralas garu² manja gitu. 🤭

2mo trước

yaka...tpi sya kekdg tgh lena x perasan garu🤣🤣..sampai sya p ambk ubat la...jdi teruk ruam tu

Saya tengah mengalaminya sekarang sis. Memang gatal sangat kannn , saya sapu ubat doc kasi tapi tu pon masih gatal huhu 😪

2mo trước

betul tu sis...gatal x blh bwa bincangkan🤣🤣

Saya skrg terkena ruam 1 badan jgk lps demam 1 hari 😂 demam dah elok, ruam tak elok2