Berat Badan

Kandungan saya dah masuk 14 week tpi msh ada morning sickness. Dlm masa 3 bln berat sy menurun 2kg..ada effect x baby dlm perut? Ada x ibu2 yg pernah mengalami mcm ni?

17 Các câu trả lời

Sya baru lepas fasa tu sis turun Smpai 4kg skrg dh 18w kurang sikit mabuk nya tpy sya amalkan makan buah-buahan skrg berat naik sikit je

5y trước

Lama juga mabuk sis smpi 18w kan.. Huhu, harap2 mabuk sy cepat la hilang.. Time ni pun sy bnyk mkn buah2an sbb x lalu nak mkn yg lain.. Syukur hb darah maintain 😊