Kandungan 4 bulan tp berat badan x naik.

Hello Ibu2, ada x yg mcm sy. Kandungan dah masuk 4 bulan. Tp berat tetap x naik2. Sebelum ni, first trimester, berat turun 6 kilo.

2 Các câu trả lời

Samaa. Saya dari kandungan 4 bulan smpai skrang nk masuk 7 bulan berat tetap sama. X tahu kenapa sbb sy makan banyak je. Sy GDM diet control, x tahu lan kot effect sbb GdM. Makan mmg sy makan banyak. Minum jugak milo n susu. Doktor dh start pantau sy, doktor risau ada masalah dgn tiroid. Tp dari pembacaan sy , sy x de ciri2 tiroid pon. Blood pressure sy slalu cantik.

4y trước

Thank your for sharing.

Takpe jgn risau. Sy pun pernah post pasal ni, sis boleh baca dkt wall sy. Ramai yg senasib. Tp bila dah 6 7 bulan mmg naik 😁

4y trước

Thank you nti sy baca kat wall.