Berat Badan

Kandungan saya dah masuk 14 week tpi msh ada morning sickness. Dlm masa 3 bln berat sy menurun 2kg..ada effect x baby dlm perut? Ada x ibu2 yg pernah mengalami mcm ni?

17 Các câu trả lời

Sy mula2 macam tu jugak sis.. nie dah 32weeks berat sy dalam dua minggu naik 2 kg.. ayoo😂.. harap berat bby yg naik.. bukan berat sy😁

5y trước

Oh.. X perlu la sy risau lps ni.. 😊 Mgkin berat baby la tu sis 😅

Berat badan sya trun smpaii 38kg bulan ke5 rsanya bru naik skit, naik 39, 40 skrang berat badan sya 45 kg kandungan daa 7 bulan 2 mnggu

5y trước

Iyeeer In ShaAllah

Normal sis.. Awal first month sy preggy sy lost 5kg.. Lepas je msuk 2 3 bulan berat badan mula naik sekilo..sekilo....

Normal je sis . Sy 5bulan ni pun msih morning sickness .. So sis kne jaga permakanan .. Jgn tahan kalau lapar ..

Normal tu sis. Saya dah 7 bulan ni masih ada morning sickness sikit2. Banyakkan berehat ya sis

Sy pun masa 14 weeks berat dari 61 turun ke 58. Skrg bru naik 0.50kg😂

Dr saya ckp kalau turun tak lebih drp 5% berat badan asal, still ok.

5y trước

Oh ok sis 😊