33 week..boleh ke berpuasa

kandungan Saya dah 33 week.. boleh ke Saya bpuasa.. adakah bbahaya untk. kndungan Saya.. semalam Saya bpuasa. tapi bila jam 4 5pm.perot Saya mgeras.. tapi tidak kerap. boleh ke saya terus bpuasa

2 Các câu trả lời

Hi mommy, during 3rd trimester memang mommy akan rasa perut mengeras. Baby semakin membesar dan memerlukan ruang untuk bergerak. So kalau mommy still ingin berpuasa, teruskan sekiranya tiada tanda2 yg serius.

5y trước

tqsm ai la for ur information