Keluar Darah

Kandungan Saya Bru masuk 11 mnggu..kenapa Ada keluar darah? Keluar tu tak banyak sikit dlm dua tiga tompok, adakah berbahaya untuk baby

15 Các câu trả lời

Masa saya 10minggu pun ada keluar darah sikit. Panik takut apa2 jadi kat kandungan. Suami terus bawa pergi hospital. Doktor kata spotting normal. Dia bagi saya ubat kuatkan rahim. Alhamdulillah sekarang dah 14 minggu, baby sihat.

4y trước

Hospital gov ke sis

Mungkin berlakunya implantasi. Tapi pergi la cek di klinik seeloknya. Sambil2 tu boleh lah baca bahan ilmiah ni utk tambah ilmu ya https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/tanda-implantasi-berhasil/amp

Sy pon same mggu lepas .. nie baru cek semua ok. Tanya doc, doc kate normal.. Kalau banyak lagi keluar cepat2 pergi hosp. Insha Allah takde ape, tp kalau risau boleh je pergi hosp cek☺️

Normal tak keluar darah ye.kalau keluar darah tu ade bende la berlaku dlm perut. So g hospital. Dokto je yg blh bg tau normal ke tak

Better p cek doc.. Cam sy doc kata threatened miscarriage.. Bile dh 3 4 kali spotting doc kata pangkal rahim sensitif..

4y trước

Pangkal rahim sensitif means kandungan okay ke ye

Ya sis ap2 sbrang drah cpat2 pergi hospital..bnyakkan berehat..bedrest make sure ke hospital..

Pegi hosp. Keluar darah masa mwngandung bukan tanda yg bagus. Better check

Elok jmp doc sis..byk @ skit ttp kna jmp doc..kluar drah masa preggy x normal sis..

Threatened misscariege. So btter prgi kecemasan. Xnormal masa prgnt keluar drh

Terus pergi hospital sis. X kisah darah tu sikit atau banyak.