cirit birit

Kandungan saya baru 5 week tp hari ni tadi saya dah cirit birit 2 kali..perut memulas tp xsakit...lepas sya minum susu anmum pagi td..adakah itu punca dr susu yg saya minum...tolobg bantu saya...tq...

5 Các câu trả lời

sblm pregy sy lactose intolerant.masuk je susu tepung mmg cirit birit trus..lps pregy Alhamdulillah dah boleh mnum susu tepung.Susu frisomum..smpai skrg mnum 35w da..xde smbelit,bp cantik,hb cantik.alhamdulillah..

Sya minum susu anmum pun cirit birit... Lpas tu doktor ckp minum susu lain... Susu anmum ada gula walaupun tulis dkt plastik kurang gula... Skrang minum susu hl dgn susu anlene..

Saya minum HL pun cirit birit, ingatkan salah mkn ke ape, 3 hari test minum mmg 3 tiga hari berak2..skrg nak try susu lazz pulak, tengok ok x..😋

Kalau cirit birit lepas minum susu tk mmg susu tu tak sesuai dgn sis.. Saya dulu pn mcm tu.. Terus stop minum anmum sbb tak ngam..

5y trước

Dekat shopee ada jual sis.. Sis boleh cuba tgok kt sana. 😁

saya minum susu promama dan cirit birit.. kandungan baru 6week dan first baby