Susu ibu mengandung

Assalamualaikum semua mommiess nk tnye kalau minum susu anmum tp keluar najis cair tp bukan selalu nk membuang air besar mcm cirit birit tu elok ke tak ye... Sbb sya rse ssah nk membuang kalau x minum susu tu .. boleh teruskan ke atau kene tukar susu lain .. ada x mommy yg mcm sya ni #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

7 Các câu trả lời

kalau cirit sampai sakit dubur tu better stop kot. tapi saya suka susu yg macam tu sebab saya ada sembelit, kalau boleh nak minum susu yg boleh buat saya membuang hari2, membuang pun lancar.

3y trước

tu kena tanya nurse bila checkup nanti lah. biasalah tu minum susu memang akan buat sakit perut tapi kdg2 tak rasa nak buang pun kentut je lebih 😅 tapi kalau sis ada sembelit boleh try minum pati delima, brand apa pun okay, saya amik brand gulsan je. memang lancar je buang. minum setiap malam.

sis... googel ye..khasiat wildan nie... kay la best of luck.. moga perkongsian berisi barokah.. aamiin

37 wk 6dy tak membuang 2hari dh..nk mkan apa n susu apa ya...🥺risau lak tak membuang 2hari dah

3y trước

tqqqqq😘sy try

xsesuai ngn sis kot. sy skg amalkan susu kmbing je. msa ank first pun sy mmg amalkan susu kmbing.

3y trước

hi goat,wildan,lazz,platinum boleh try mna2. ad yg kta wildan elok. tp xpnah mnum. pnah mnum hi goat ngn platinum ja.

x elok tu sis..bter sis tukar ssu..sis dh cirit x serasi tu sis..smbelit rujk doc trus

3y trước

😊😊

x elok sis better tukar susu lain

try susu wildan...

3y trước

ade jual trial pek.. cuba dulu trial pek.. rm 4..kalau x sesuai... tak rugi pun... kadang kan kat pharmacy pun der trial pek... cuma entah skang derang x bagi...dulu sy dpt gak... kalau tanye..tak kira la susu baby ke.. susu mumy preggy ke... tgk pada pharmacy laa..