Perut & potensi untuk dpt anak kembar

Kandungan saya baru 3 minggu 6 hari. Tapi perut dah start membesar. Kenapa ye? & Suami saya kembar. Adakah saya brpotensi dpt anak kembar juga?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #firstmom

3 Các câu trả lời

Doa la byk2. Heheh. Husband sy pon twin. When i was 12w nmpk mcm dh 4months. My MIL sume ckp nmpk mcm twin ni. Hahah. So far scan doc kata singleton. Tpi byk je yg sy baca later in pregnancy bru taw twin sbb baby pndai nyorok 😆

sy scan 12w nampak sorang ja..so masuk18w misi cek tinggi rahim tinggi dan ada 2 heartbeat..refer dr..dr scan nampak la twin.. alhamdulillah twin suprise

Mungkin, sbb ada genetik. Scan 6-7 minggu nnt possible boleh tengok dah