Emosi xstabil

Sejak kandungan 7 8 bulan ni emosi sy sangat tak stabil, asyik menangis je. Lagi2 sbb pjj dngn suami.. tiba2 rasa nak nangis. Normal ke.? Bahaya ke utk baby.? #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

yes, stress or sedih sangat semasa mengandung ni xelok untuk baby kt dalam. akn bg efek juga. tp xsemua org. cuma seeloknya elakkan terlalu ikot perasaan. try control diri. buat sesuatu or bayangkan perkara yg buat sis happy. n cuba sibukkn diri dgn pape keje