KEPUTIHAN

Kandungan masuk minggu ke 29 minggu. keputihan lain macam pulak. last week jumpa doc dh bagi ubat masuk ke dalam faraj tapi kurang sikit je. Gatal tak ada. ada petua tak?

3 Các câu trả lời

Pergi clinic request vaginal swab untuk kesan kuman. Takut ada gbs. Selain tu, amalkan makan natural yogurt. Kurangkan makanan dan minuman manis.

Inform doktor semula utk cek masih ada jangkitan atau tak. Kalau ada, doc akan bg antibiotic yg sesuai.

Kurangkan mknn or minuman manis