KEADAAN KEPUTIHAN

Hai smua nak tnya,sy ad keputihan tp ad hari hjau2 nak putih,ada hari warna putih & ad hari warna mcm bening. keputihan tak gatal,tak berbau & tak byk. pegi KK doc ad bg ubat untuk masukkan dlm faraj tp doc ckp kalau gatal,keluar byk & berbau. perlu ke dengan keadaan keputihan sy, sy nak masukkan ubat dlm faraj?

2 Các câu trả lời

makan yogurt plain. sis pun gitu juga tp putih kuning mcm tu xgatal pun so sis mkn yogurt tiap hari

Kencing okay tak? Try makan plain yogurt setiap hari. Kurangkan yg manis2. Banyakkan minum air masak.

11mo trước

hi nak tanya. selain plain yogurt, yg yogurt mix berries tu pon boleh juga ke? sy tak boleh telan la yg plain