perut tiada baby bump

Kandungan masuk 4bulan dah. Tapi perut xda perubahan. Asal pigi mana2 ja, org mesti tanya kenapa belum ada isi perut lagi?. Sdgkan perut da masuk 4bulan. Sy byk diamkan diri dpd jawab soalan2 begini? #1stbaby #babyJune2020

46 Các câu trả lời

xde apela. baru 4bulan. chill je nty bila ganti bulan npk la pewot.

tak pa sis . normal tuu . ngan sya perut buncit yg nampak 😂

Normal sebab hamil sulung. Masuk 6 bulan camtu nampaklah bump

Normal sy pon macam tu .. masuk 6 bulan baru nampak baby bump

Samaaa, msuk je bln ke 6, eh ttiba naik byk. Now mcm ball dh😆

5y trước

😆😆. Yg penting baby sihat kan sis🙏

Xpe sis.. Ade bump ke x.. Asl sis dgn baby sihat ok 😊

Yeahh ...kita sama #babyJune20 in shaa Allah.. #1stBaby

Saya dah 5bulan perut masih belum nampak jugak😅

normal la..sy pun 7 bulan Bru npak baby bump😅..

sabar.. saya pon 7 months baru nmpk baby bump..