Perut tak nampak dah masuk 4 bulan

Hai semua ibu ibu. Normal ke pregnant 4 bulan tapi perut masih kecil? Bila tengok perut macam buncit lepas makan je.

14 Các câu trả lời

saya obesity berat 98 , dah 15 week ,xnmpk mengandung pun ,mcm lemak berlapis2 je 🤣 ,tapi rasa teruk alahan Tu tuhan je tahu ,anak first 🥰

awak tak berseorangan ye😂 sy pun perut masih kempes dan rata padahal bby no2 dah ni tp entalah ikut bdn org kot

Kita sama sis.. baru 4 bln tp nmpk mcm buncit je hahaha.. pdhal sy dah mgandung ank kedua.. mgkn sbb sy kurus kot 😅

Sama dengan saya.. pregnant anak kedua juga..anak 1st pon sama .. apapun janji baby sihat Alhamdulillah 😊

Sana jgk..sy dh 4 buln..nmpk MCM buncit biasa .Bila baring nmpk pipis Jer perut..pdahl ank Nbo 4 dah..

Best juga blum nmpk, Sy dah mcm 6 bulan dah perut. pdahal baru 4 bulan, setngah lemak ni hahhahaha

sama la awk sy second preg 4bln pun tknmpk perut lg nmpk boyot lps mkn je hha

anak 1st x nampak sgt. tapi kalau 2nd 4 bulan mmg dh jelas.

sma dgn sya ... nmpk bncit tp tak seakn nmpk mcm pregnant

same lime me bile baring xnmpk sgt but mkan bru nmpk