Baby

Kandungan dh masuk 3 months. Tapi perut takde nampak perubahan apa apa, selalu rasa lapar tapi bila makan mesti muntah. Tak boleh minum susu sbb selalu muntah. Berat maintain 32.6 kg. Tekanan darah okey je. What should i do? Sampai org x caye sy pregnant. Tapi suami selalu tenangkan saya lepastu ajak baby sembang.

1 Trả lời

Doc scan baby, baby ikut perkembangan yg sepatutnya x? Kalau saiz baby ok, xperlu lah risau. Abaikan org lain ok?

6y trước

tq sis. iloveyou