Salam nk tnya soalan private sikit

Kandungan brp minggu blh bersama dgn suami? lani sy pregnant 10weeks dh..

11 Các câu trả lời

takde masalah actually..bila2 Pon boleh..cuma xbole hardcore..try n error position yg sesuai..and aware kalau Ada bleeding/ any discharged Lepas Tu..kalau xde,should be okay..yg penting before and after cuci bersih..jaga hygiene..

4d trước

Terima kasih bgi jwpn

saya pon 10 weeks jugak. okey je sis nak bersama dengan suami bila² ponn. melainkan lepas bersama ada apa² yang abnormal itu boleh rujuk doktor pulak

4d trước

tu la.. rse takut pulak sbb sy ttc dh 4tahun bila dh ada risau pulak nk bersama

blh bersama tpi.tngk pada stengah org kdang lps bersama berlaku pendarahan...kalo blh biar kandungan 4 bln ke atas...kurang risiko

boleh je bersama dengan suami bila2. just monitor je if ada spotting or bleeding lepas bersama tu.

kalau xde masalah, means mcm spotting/bleeding tuu boleh jee bersama.. tp jgn ganas2 pulak.. 😅

4d trước

prnh ad spoting tpi xbersama lgi.. tu yg tnya risau tkut jdi apa2.. better elak dulu kan

Boleh je nak bersama . Cari posisi yg sesuai dan selesa. Selalunya posisi mngiring.

kalau pernah ada spotting or bleeding, elakkan dulu.. tunggu 12w keatas

boleh je bersama jgn kasar2.. selesakan diri

plg Selamat trimester kedua 12w keatas...

4d trước

ok terima kasih

selagi tak sakit boleh go on