Buku pink

Kandungan berapa minggu perlu buat buku pink?

15 Các câu trả lời

cuba la call kk terdekat.. sy hritu 8week dh boleh buka.. depends on kk tu jugak..yg penting dh buat scan dkt swasta utk confirmation pregnant. nnti buat buku.. dia minta bawa yg scan tu skali..

hi Ikaa Ika.. call klinik terdekat utk tahu berapa minggu boleh buat buku pink.. selalunya 8 minggu keatas dah boleh buat buku pink..

9w keatas sebelum 12w. Pergi scan di luar utk cnfmkn ada kantung, janin & heartbeat sblm call utk appt buka buku

tmpat sya 10 minggu..sbb prlu p time 8 minggu kna srh tggu smpi 10 minggu br dpt buka buku

2y trước

sama2

sy hari tu. 6 minggu datang nak minta buka buku tpi nurse suru dtg buka msa kandungan 12 weeks.

2y trước

sama lh kita

Better call klinik yang dekat dengan tempat sendiri. Sbb setiap kk tak sama.

saya lg suka 8minggu dan ke atas tp ada org lebih suka 10minggu

sy buat buku 11w...scan nmpak bby dn jantung .🥰🥰🥰

kene buat appointment dlu kalau kat klinik kerajaan

sy 4w3d dah buka.. awal sgt tapi nurse suruh buka