Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!

Kami nak beri anda PERCUMA, Mummy! Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang menang produk Mustela berupa KRIM TANDA REGANGAN! Mula di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!
309 Các câu trả lời

JAWAPAN: REGANGAN 1.6 years postpartum. The stretch marks are now more visible than ever. Please help me remove it Mustela. I want your cream 🥹 Done follow both Mustela and TheAsianParent

answer: REGANGAN I have never tried any products from mustela because this I hope there will luck for me to win and try the advantages of this mustela product. thank you...

Hi TAP and mustela Malaysia. Sudah follow di Instagram. Jawapan saya ialah REGANGAN. Terima kasih. Hope ada rezeki buat saya mummy to be bulan Disember 2023 thn ni. 😘😍

The answer is REGANGAN . Thankyou so much Asian Parents My & Mustela for this contest 😍 really hope to win the stretch mark cream as my stretch mark really bad now 🥺

Jawapan : REGANGAN Krim mustella ni wajib ad utk ibu2 bagi menghilang kn stretchmark di perut..dan bagus juga untuk bayi..trime kaseh..semoga ad rezeki utk baby sy.Aminnn

always follow :- @theasianparent_my &@mustelamalaysia my ig:- @aliesaiema jawapan :- REGANGAN semoga ada rezeki saya..terima kasih theasianparent & mustela..!

Jalan jalan sambil berpegangan tangan, Jawapan ia adalah REGANGAN. Semoga ada rezeki untuk saya, bakal jadi Ibu setelah 5 tahun menanti. InsyaAllah Aamiin.

JAWAPAN : REGANGAN Mustela produk pilihan bayi saya dan saya juga. Selamat digunakan, tidak merengsakan kulit & menjadikan kulit sentiasa nampak sihat.

Done follow @theasianparent_my & @mustelamalysia Jawapan : REGANGAN Semoga saya berpeluang mendapat produk percuma dari mustela 🫰🏻❤️

Jawapan: REGANGAN DONE FOLLOW IG: @teddy_fiqah Semoga dapat memiliki Produk mustela, kekal cantik si ibu, kekal bahagia, no more stretch mark