isap jari

Kalu bby isap jari ok kan.. sbb ank2 sblm ni tak isap jari.. ank ke 4 ni..sanggup isap jari drpd minum susu botol?? anak sy baru 2bln lebih..

1 Trả lời

Hehehe,itu yg dok main dlm fikiran sy dulu..ank pertama x hisap jari..dpt tang anak no 2,hisap jari bkn 1-2 jari tp 4 jari sekali dier msukkan..aiyoo..g tnye doktor,doktor ckp bagus la..sbb dier nk kembangkan sensor dier 😎

5y trước

Tu ank sis 4 jri ank sya dia kepal tangan dia✊baru dia msuk kan bulat² dlm mulut