35 minggu 3 hari

Kalau waktu malam bila jam dah dekat 9pm macam tu perut rasa mengeras. Bukan setakat mengeras jak, sampai rasa sakit dekat bawah. Pergi tandas pun memang kerap. Tapi masa kencing tak banyak mana pun. Kadang2 ada juga rasa senggugut macam tu. Ia datang dan pergi tapi tak selalu. Tu ke nama nya contraction palsu? 😅 sebab baru je 35 minggu 3 hari. Takut kalau cek pergi hospital nanti doktor and nurse marah pula. 😅 #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

35 minggu or 20 weeks ke kalau ada apa apa mencurigakan just pergi je hospital. dia tak boleh nak marah😂 btw awak kencing sakit tak. takut kencing kotor or keputihan. 35 weeks mmg da start baby mengeras tapi kalau kerap and lama boleh pergi hospital terus

9mo trước

sama sama ♥️ takut kencing tak lawas. 35 weeks kepala baby da ke bawah so bab kencing tu ada juge kemungkinan kepala baby menekan tu kita asyik kencing and kencing kuantiti sikit. apa apa pun kalau akak rasa benda tu buat akak risau and nak kan kepastian akak terus pergi hospital okay. moga dipermudahkan urusan akak🥰