8weeks5day

kalau tiba-tiba kencing,keluar mcm ni,sebab apa ye? perlu ke hospital ke? boleh shre pengalaman korang...

8weeks5day
23 Các câu trả lời

Saya pernah jadi , p hospital dr cakap nak gugur tp alhamdulillah skrg pregnant 4bulan dah .. ada org ckp mybe hormon , jgn pkir bkn2 inshaAllah xda apa2

2y trước

masa tu dlm 8week , 6kali dlm hidup turun darah . p scan nmpak bby aktif sgt , kli ke6 dr sahkan nk gugur tp alhamdulillah smpai skrg bby masih ada dan sihat .. Alhamdulillah