Kalau macam ni dah positif ke ??

Sya dah 2kali tes hasilnya line bawah masih samar

Kalau macam ni dah positif ke ??
2 Các câu trả lời

Chek lagi lepas 2 hari macan tu . Kalau makin terang ada laa tu . Sy haritu 3 hari sebelum test langsung takde line . Lepas 3 hari sy test balik dah naik 2 line terang . Tp pegi scan tak nampak lagi mybe time tu doc cakap baru 2,3 week . . Sy keep test selang sehari n makin terang . After 3 week sy pegi scan dah 7week baru nampak janin dengan heartbeat skali .

2y trước

Baik sis tq 🥰 smoga ada rezeki sya

ye tapi awak cuba check lagi selepas seminggu ke 2 minggu ke

2y trước

welcome