bingung

kalau suami ckp.."jgn cari dia lagi" apa mksud dia??dia nk cerai ka??ka jatuh talak..

8 Các câu trả lời

Tak jatuh talak sbb dia guna ayat yg tak jelas. Klau puan ragu, kena tanya dia sendiri. "Maksud awak, awak nak lepaskan/ceraikan saya ke?" Klau dia kata ya, jatuh lah talak waktu tu. Klau dia kata tak, Takde jatuh talak.

4y trước

its okay sis. u deserve better. ada hikmah nye. sis istikharah ye. mnx Allah petunjuk sama ada bertahan or go.

kalau sis positif, maybe dia nak sis pujuk dia.. lelaki ni dr baby sampai ke tua nak manja2.. tapi kalau sis dok fikir negatif.. terus la rujuk pejabat agama ya.. itu tak jatuh talak lagi sis..

kalau mcm sy sis . suami antau whsp ( Budak dalam perut tuh kluar aku xnk ade pape dgn kau ) jelas sgt apa dia ckp . jtuh talak ke

4y trước

ok sis zhnks

Better rujuk ke pejabat agama. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sian nye... x yah cri dah... klu nk thu jatuh talak atau x..bleh pergi pej agama atau col

moga dpermudahkn.. ksian nye sis 😣 sbr bnyk2 ye

better sis refer pej agama utk lebih lnjut

refer pejabat agama