maaf lari tajuk

salam.....ad x mummy2 dlm ni kije hal penceraian...nk tny bile suami lpaz cerai kita wlaupun dgn keadaan mengandung. ..keluarga pom semua tahu. apa kah bleh rujuk n jatuh talak?

2 Các câu trả lời

wsalam..kalau ikutkn jtuh talak selepas bersalinkan bby ..selagi dlm ms pregnant msih blh rujuk dan talak blum jtuh lg hingga slmt melahirkan...tp papepun bab penceraian ni kena refer pd pejabat agama tuk pngesahan penceraian..mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo trước

amin....trima kasih