Sgkut bsp gdm

Kalau sgkot bsp mnum air gula kli. Ke 2 ni so doc ckp. Kene branak awal 2mggu Dr due so nty bleh ke kita brnak normal ke kne ceaser je TAKOT nye ank sulong normal

2 Các câu trả lời

Tengok pada keadaan puan dan kandungan semasa di LR nanti. So, bersedia dan reda dgn apa jua cara kelahiran. Mcm saya keadaan kandungan dan bukaan 5 cm je, kena emergency Czer selepas 7 jam di LR. Doa mudahan puan hadapi kelahiran selamat

saya pon sama.. nanti kena serah diri awal.. doc cakap bergantung pada keadaan ibu.. berdoa lah semoga dapat bersalin normal... x snggup nak czer... n banyakkan senam supaya kita tenaga kita kuat untuk meneran...