Da scan ke jantina bby..due bulan3..

Momy2 smue da scan ke gender bby.. Sy due bln3. Tp doctor ckp sgkut gdm kena bsalin awal . Takot Nye lahaii.. ni pregnant ank no5. Sblm ni xpnh pun gdm.. kali ni pulak sgkut.. semoga urusan bersalin momy2 smue dipermudahkan..amminn 🫰🥰

6 Các câu trả lời

semoga allah permudahkan urusan pn.insyaallah doa dan zikir selalu.sy msa 2019 preggy ank no3 sangkut gdm diet control.ikut due 11.11.19 kluaq awai 25.10🤣kalau ada gdm,darah tinggi ka mmg kna bersalin awal..

saya first baby gdm on dc. scan 2 kali confirm babygurl😂 harap baby keluar awal sbb saya nak raya hahahahahaha semoga kita semua dipermudahkan, dilancarkan urusan bersalin aamiin!! nervous tapi excited

2y trước

wahhh.. kalo kua awal sblm raya..nty raya msti byk dpt duit raya 🤪😂🤣

gdm on ubat/insulin je kena bersalin awal. kalau diet control boleh ikut due date. moga dipermudahkan sbb sy pun sama kena serah diri awal rasanya ni 2w lg jumpa pakar nak decide tarikh

ibu gdm on dc di sini😁! gdm on ubat/insulin je kena bersalin awal..kalau d/c boleh tunggu sampai due date... x boleh lebih dri due date😁!

2y trước

ada jugak kes gdm dc paksa bersalin sbb big baby... ... kalau brt baby x da masalah blh tunggu sampai due....mcm sy due 13/3 kalau x bersalin..nnt kk akan refer pergi hospital utk masuk wad..paling lmbat ada masa sampai 12/3 jer😁..tapi hrp2 kita dh bersalin selepas 37 minggu😂..x nak dok wad lama2... ermm seramm🤣

saya pun gdm on ubat. bersalin awal 37minggu. tapi saya kalau gdm ni saya suka bersalin awal sbb nya risau baby besar 😆

2y trước

haah betul ini pun perut kerap mengeras dah pastu tk larat sgt bawak perut ni

Gdm juga tp on dc heheh,,ank ke4.scan haritu nampak boy🫢