selesema

kalau selesema time mengndung ni .. boleh makan ubat selesma ke..

17 Các câu trả lời

Sye tiap2 bln msty akn selsme akn btok. .ble nk tdo block nose. .bnfas ikot mlt je. .x than sgt selseme p klnik amik ubt. .dpt ny. .shri sbjik. .2 pon rse x ilg jgk. .😥😓

4y trước

Sye mmg cek kt klinik swsta. .kalo krjaann xpsty. .😊

memang loratadine ni bagus untuk selesma. ni perlu nasihat dari doc, beli kat farmasi pn farmasi x jual melainkan sis ada surat dari doc.

xboleh.. sy ni batuk+selesma+demam .. pegi klinik.. doc ckp x bole bg ubat.. risau baby .. doc suruh mnum air masak byk2..

Sy try loratadine malam sebelum tido alhamdullilah tidur lena cuma bngun pagi badan rasa lemah😕

5y trước

loratidine xboleh mkn tuk pregnant.. piriton je boleh..

Hi.. Sy dlu selesma jmpa doc, doc bg loratidine 1 hr sebiji mkn. Mkn dlm 3 hari gtu trus sembuh 🤗

Kena jumpa doktor. Saya aritu pakar o&g bagi piriton. Makan malam 1ari sekali je.

bolehh..tp kna jmpa doktor dlu..sy bru2 ne pun kna bg ubt selsema loratadine..

Dr kasi piriton, sy mkn skali shj sbb eskknya dh baik. Then sy stop je mkn.

Better pergi klinik jumpa dktr utk dptkn ubt yg sesuai utk ibu mengandung.

yg ne je..tp xbleh lebih dri 5 biji..shari skali je mkn sblum tdok..