Kalau selesema dan sakit tekak boleh makan ubat tak?

Saya mengalami sakit tekak dan selesema. Dah buat test covid dan result is negative. Tapi I takut nak makan ubat selesema sebab I mengandung 10 weeks. Boleh advise kalau selamat untuk makan ubat tak?

1 Trả lời

try tanya kat farmasi ubat sakit tekak dan selesema untuk ibu mengandung. sebab ibu mengandung tak boleh makan ubat sembarangan . saya sakit gigi pun tak boleh makan ubat, farmasi kasi ubat sapu ja sebab tu ja yang sesuai untuk ibu mengandung😂