baby scan

Kalau scan baby dusia 15mgu ni agk2 npk tk jantina dia

17 Các câu trả lời

Boleh je. Takyah tengok kemaluan. Cukup tengok ada rahim atau tidak. Macam saya dulu first baby 14weeks my mom ( a doctor) dah nampak dia pempuan. Sebab tengok ada rahim. Organ dalaman baby confirm² semua dah lengkap tinggal luaran je. Cuma awak kena pandai cari doctor yang pandai tengokkan. Yang penting scan 2D details. Bukan scan 3D,4D atau 5D dan sebagainye 🤗

Depends sis. Slalunya 18-20 w baru boleh nampak. Macam sy 25w baru g scan. Alhamdulillah, baby bagi kerjasama. Boleh je nak try, cuma kalau tunggu lama sikit xde la rugi kena g scan banyak kali.

Sy xsure org lain cemana, tapi scientifically by 17w brh fully dvelop jntina dia n rekemen 17w ke ats utk tahu jntina. But mine alhmdllh ,15w dh nmpk boy. Dan scan strus2 nya mmg Dr cnfirm boy

Depend. Setiap baby dan ibu mengandung experience yg berbeza. Ada yg boleh nampak jantina awal. Ada yg baby tak nak tunjuk jantina. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

Belum lg sis.. Better tunggu 20 week ke atas supaya lebih mudah scan dan keputusan yg betul.. Hehe nti kene repeat bnyk kali kalau xnampak

Sy p scan gender time 26 week xnpk... pergi lg 30 week still lg xnpk... 😆. Skrg sy beli je brg baby utk unisex.

Sy 18+ week xnampak. Lagi.. Tngu 21 minggu baru nak. G tengok. Kt swasta

Sy dh nmpk tp ats org jgk doktr ckp, ada senang nmpk ada yg susah sikit

Dah bole nampak. My 1st pregnancy sy dpt tau jantina baby at 14weeks

iu kutkan dh bleh nmpk tu sis.. ikut rezeki klu baby nk tnjk..