pampers newborn

kalau saya beli pampers 50 pices cukup tak untuk newborn nanti,sbb orang kata jgn beli bnyk sbb newborn cepat besar betul ke

29 Các câu trả lời

sya due 13/3/23 .. Pampers newborn beli jenama ape yg bgus ye.. kena beli brpa pek?

Cukup sis, biasa pusat baby pon jatuh seminggu lps lahir.. dah boleh pakai saiz S

1 pack okay cukup. Better jangan beli banyak. Tengok keserasian pada kulit juga.

Cukup dlm 2 mggu macam tu. Baby byk berak n kencing masa mula-mula.

boleh je.. nb baby kerap berak n kencing.. nnti pon kerap tukar2..

betul.. beli 1 pek saja dulu utk saiz newborn abis tu beli saiz s

ikut berat anak sis, tapi seeloknya beli 1pek saja la.

beli 1 pack tu je cukup daa..

ok dah tu