ingin tahu

Kalau pregnt 5bulan @6bulan..mmng dah rase gerakan bby ker..sy strt dr 5bulan dah rase tendangan dia...skng mkin kerap...mmng normal ke??

18 Các câu trả lời

klu pagi2 kemain bby mengeras kt bwh... suke..😍 bby da aktif sgt dh sekarang ni, pg2 kdg2 kite lmbt bgn sikit je die da kick2 kite. 😅

Bahaya klau xrasa sis.. sy masukk 6bulan da kerap alhamdullilah berdiri dia grak dduk dia grak apatah lg kita bring.. huhu.. kerap sgt2

5y trước

Owh....itu lh...

Normal sis.. Sdgkan sa baru 4 bulan pn dh rasa tendangan baby.. Haha.. Mcm x sabar dia nak tenggo mamy dia..

ya, mmg normal, yang penting take good care untuk ibu dan anak. semoga semua baik baik ya 😊💕

Untungnya... lau sy nak mcm ni.. bru tak risau baby ni ok ke x.. huhu tp sbb lemak i tebal.. i jd rsau..

5y trước

huhu byk usap2 lau kuat sgt.. dy excited tu.. happy dlm tummy mommy die.. tp so far normal .. healthy baby gtu.. lau dya snyap tu yg kita ptot jupe doc trus..

Mcm mna rasa tendangan tu sy cuma rasa gerak2 je atau sbnr nye tu la rasa nye.. #1st baby 😚

😅 mmg kita akan rasa dh , sya ni dh 6month klau tak ada kick dlm one day tu tb2 risau tau

Sy dlm 16weeks dah rasa baby gerak2☺now 18week gerakan makin kuat n kerap😋

5y trước

If 1st prgnancy mmg susah sikit nak beza dia😅..gerak dia lembut sgt mcm rasa bulu ayam sentuh kulit kita andd mcm kena ketuk bhg bwah perut sy slalu area bwh pingang😅..

Normal tu sis... Best kn rase bby gerak2.. ☺️

kite 5bulan..bru rase gerak halus3 gitu.. tu pn xselalu

5y trước

Sy pun rasa halus2 msa 5 bln