normal?

Hai nak tnya boleh tak? Saya dah 5bulan berpe hari cm itu....mule2 ada rase gerakan baby tap salam dah tak ada rase gerakan kan baby ,ada ke itu normal ??? Rase risau

2 Các câu trả lời

mungkin baby ada je duk gerak,tp sis xdpt rasa lg ataupun xperasan..klau sy bru msuk 5bulan jgk,tp baby sgt aktif smpai kdg2 xleh tdo mlm..tp klau sis risau,pergi klinik atau hosp..

Kena g cek tu sis..setiap hari sepatutnye mesti ada gerakan sikit☺️atau mungkin pergerakan baby masih lemah x terasa😅