alahan hamil

kalau pregnant 9 week tiada alahan langsung, normal ke? tq #bantusharing #advicepls #theasianparentph

6 Các câu trả lời

sebelum ni pon saya pelik kenapa saya takde alahan muntah2 mcm org lain..bila tya nurse dia ckp normal je sis.bagus la takde alahan..

normal , sy cuma tkbole berus gigi yg besar n Colgate . kena pakai berus gigi budak n Colgate budak 🤣

4y trước

hahaha . lawak la 🤣🤣

saya pon sama. cuma perut sikit berangin, sembelit dan sakit breast saja.

sy just xboleh bau rempah🤣 & kurang selera makan

samaa 😆 cuma hilang selera mkan je 😭

normal