perasaan ragu2.

Kalau nak ikutkan kandungan sy dah masuk 6 mggu 2 hari.. Tapi perasaan ni mcm ragu2 betol ke sy mengandung? sbb masa 4 mggu scan xnampak.. tp masa 4 mggu tu sy detect mengandung.. 4 kali test semua nmpk double line.. Ni dah masuk 6 mggu, sy xde apa2 alahan, ngidam ada tp kdg2 sy rasa mcm betol ke tu ngidam? dan sy alami sakit dipangkal ari2 dan pinggang.. Normal ke apa yg sy rasa ni? sy jd takot dan berharap sgt kandungan sy ni ada dan sihat?

2 Các câu trả lời

4minggu memang tak ada apa lagi.. Semalam saya scan kandungan saya 6minggu 2hari, alhamdulillah dah ade kantung, degupan jantung pun dah nampak... Kalau alahan tu mual² ke muntah tak ada sgt cuma, saya tak ada selera nak makan nasi.

Mmg la awal scan x npk.... Alahan ni bkn semua kena. Mcm sya dah masuk 11w still x alahan. Cuma bloted.sendawa.breast sakit. Atas 6w npk dah tu

5y trước

Klu spotting sikit x sakit..normal...mmg awal trimester akan ada spotting.....masuk second sm third x spotting... Alert sj bila spotting kuantiti darah tu..setitik 2 normal..jgn banyak penuh pad..pantylinner..yg ni x normal.salah 1 tanda ancaman keguguran...