perasaan

kalau mummy2 yg ank first.. due korg xlma lg dlm sebuln lg cm tu.. apa korg rasa.. takut ke ape ke cmne? ...

17 Các câu trả lời

Takut tu tak dapat lari sis..hehe..boleh buat preparation sedikit sebanyak untuk kurangkan rasa takut tu. - prepare barang mommy di hospital - prepare barang baby di hospital - persiapan mudah bersalin (buat air selusuh, buat urutan perineum etc) - book confinement package

Takut, berdebar, excited nebes, lutut bergegar, rasa taknak beranak. Tp bila tiba masa nak beranak smua perasaan tu hilang tiba2. Dont worry. Rileks jee. Klu risau nti baby pun ikut risau

Takut bila trbayang² nk kena gunting jahit bagai😂 yela anak first kn mna tw apa lg😂 tp excited sgt kalo boleh nak branak skrg 😂 tak sabar nk peluk cium 😬😉

Yg ank nk masuk 5 ni pun takot sis..nk selamat kan nyawa..antara hidup dgn mati..berdebar²..dlm masa yg sama xsabar pun ye jgk..semoga dipermudahkan🤲🤲🤲

Rasa teruja.... Tiap hari sembanh2 dgn baby. Doa supaya baby mudah keluar. Jangan bg ibu sakit lama2. Hee

5y trước

ok sis tqqqq. sis ctr la pglaman hehehehe

Tak takut. Takde rasa apa. Rasa nak cepat je. Masa tgh sakit otw hospital pn duk diam je dlm kete 😂

ank dh nk msk 3 msh takut + excited + gemuruh + xsbar .. mcm2 ++++++ hahaha sabar je la doa bnyk2..

Tak takut. Excited. Tapi, bila anak nak masuk dua ni, rasa seriau pula nak bersalin. 😂

Debo hehe.. Dlm otak tak benti mikir.. Kikiki.. Smpai due ceaser pulak da 😂😂😂

Excited. Smpai org igt ank da rmai sbb muke chill je