Berkenaan gmbr yg ada darah

Kalau momies2 dlm nie rasa geli sgt,tak mampu nak tgk dipersilakan keluar je dari momies group nie. Ehhhh mcm la awk tak pernah keluar darah? Apa yg nak digelikan? Perangai dah jadi ibu2 pun masih duk gedik2. Mmg la nie bkn platform nak tanya soalan “nie darah apa” semua tapi korang yg perasan bagus tu tak payah la rasa diri tu bgs sgt. Mcm dia tak pernah keluar darah la kan? Yg lg satu tu fobia tgk darah???? Like really? Ko setiap bln tak keluar darah ke? Ke ko tu bkn manusia? #justmytwocent #nohardfeelings #genggediknakmampus

30 Các câu trả lời

ni cekkk.. setiap gambar kotor dan tak elok utk tatapan umum klik NSFW tu. jadi bila lalu dkat news feed org gambar blur,maka siapa yg nak tengok dia boleh pilih utk klik tengok bukan biar terpampang mcm tu saja.. cekkk ni org islam ka? klau bukan islam maaf la nohh. sbg org islam klau cekk tak tau, dalam App TAP ni ada pelbagai jantina & status & agama. dah nak jadi mak org tolong bertindak mcm mak2 la, fikir matang sikit,malu tu separuh drp iman wlaupun guna profile 'Tanpa Nama' darah sendiri tu aib sendiri, darah org lain bukan sesuatu yg indah apa lagi baik utk tatapan umum. #makyanggediks #Maluituseparuhdrpiman

Kami bukan takut tengok darah sis. Cuma terkejut. Macam saya, saya pernah gugur. So bila saya tertengok gambar darah banyak dekat pad yang gambar diorang tak censored tu, saya jadi sesak nafas. Sebab saya sangat trauma dengan keguguran saya dulu. Kalau gambar keputihan tu, saya geli jugak tapi okay lagi nak tengok. So kalau gambar yang dicensored tu, saya akan baca status dan komen jela tanpa tengok gambar jelas. Sebab gambar kabur pun boleh nampak jugak sikit sikit. Setiap orang tak sama sis. Tapi tak apa. Lepas ni kalau sis nak upload gambar apa apa, sis boleh pilih nak censored atau tak. Jangan marah marah ye sis. Kita ambil aura positif, buang yang negatif 😊

Aku doakan kau rasa apa orang2 yg macam aku rasa. Aku ni bila nampak darah, automatik tekak loya, kepala pening, hilang selera makan, boleh sampai tahap demam. Ko ingat aku saja2 je ke nak rasa macam ni?? Ingat aku mengada2 ke mintak macam ni?? Apps ni ko yg buat ke?? Suka2 hati nak halau orang keluar apps. Apa kata ko je yg keluar. BODOH!! Fobia tu pun ko tak faham. Tak payah nak sebut and pertikaikan. Ko tu yg bukan manusia kot. Tak tau hal2 sensitivity ni. #notmytwocent #kenyataan #simpansikitbodohtu

4y trước

lagi2 orang post kputihan pernh trnmpk yg bnyak sgt kputihan wrna pun dah hjau2 ya Allah mremang bulu roma tekak loya sgt nk muntah pening semua .smpai saya tak buka apps ni untk bbrapa hari .saya tgur saya pulk yg salah . sy sruh dia kaburkan je pum 😅😅

hahahah. kn darah tu benda yg kotor. takat sendiri punya takda la rasa geli. tgk tang org lain punya geli oiii. kn boleh nk hide gmbr tu so hide jela. dah kenapa taknak hide pstu marah org lain geli tgk kekotoran awk tu. mesti ke nk marah sbb org lain geli tgk lendir darah org lain? bknnya semua org ada feeling yg sama. manusia tu kn diciptakan berbeza. kenapa nak marah?

aku sendiri takut tengok darah weii..kalau yg tiap2 bulan tu mmg lah darah yg keluar..tp darah sendiri..paham x takut tgk darah dgn tgk darah sendiri??????kau tak pernah rasa fobia tgk darah,byk cerita plak kau ni makcik oii..aku rasa kau tu yg patut keluar dari group ni.. #justmytwocentayahkau #nohardfeelingstapikauyanglebihni #genggediknakmampusitukau sekian.......

boleh nak letak gbr NSFW kan ada sis klik butang tu.. yg lain boleh pilih utk tgk atau tak.. sis kena pandang menyeluruh semua org lain2 sis.. sy tak kisah bab darah ni.. ada dlm ni fobia tgk darah takut nak2 kalau org tu byk kali gugur penah alami pendarahan bila dia mengandung balik dia akan takut tgk darah .. ada yg mcm tu.. ada perasaan yg kita kena jaga..

awak tu yg perasan bagus,perasan diri tu betul sgt..nak halau2 org dr group pulak...benda2 yg mgelikn sblum post blur kn la dulu gambar tu...dh blurkn ke belum?darah keluar dr mana awk tunjukkn tu?tahu x dlm group ni ada lelaki?lelaki ada ke kluar darah tiap2 bulan kt kemaluan mcm perempuan?awk ada sifat malu x?

Baiknya bahasa awak, tak baik cakap macam tu. Bukan semua benda kita boleh tunjuk kat dalam group ni, mcm yg lain2 cakap lah, ada butang NSFW untuk hide that picture. So, kalau ada yg berhati baik or mulia nak tengok, depa boleh klik untuk tengok. Bukan semua orang nak tengok and hadap darah kotor or keputihan awak tu. Ingat tu 🙏🏻

Kdg tu bukan apa. Ramai dalam ni yg tengah preggy jgk. Dah la mual, ternampak pulak gambar2 macamtu tak ke keluar semua isi perut. Dah ada option nak kaburkan gambar tu, kaburkan je la. Dan bukan semua org bole relax je tengok gmbr2 darah ke cairan lain ke lendir ke... Geli tekak tau tak

Darah tu kotor.. Keluar dr tempat sulit plak tu.. Dlm ni bukan sume perempuan..tak kan tak de rasa segan sikit pon.. Boleh je kn hide gambar tu.. Orang nk tengok klik je.. Lain orang lain pendapat.. Kena terima la orang nk cakap apa.. Diri sendiri tak da kesedaran.. #justmytwocent😏