Berkenaan gmbr yg ada darah

Kalau momies2 dlm nie rasa geli sgt,tak mampu nak tgk dipersilakan keluar je dari momies group nie. Ehhhh mcm la awk tak pernah keluar darah? Apa yg nak digelikan? Perangai dah jadi ibu2 pun masih duk gedik2. Mmg la nie bkn platform nak tanya soalan “nie darah apa” semua tapi korang yg perasan bagus tu tak payah la rasa diri tu bgs sgt. Mcm dia tak pernah keluar darah la kan? Yg lg satu tu fobia tgk darah???? Like really? Ko setiap bln tak keluar darah ke? Ke ko tu bkn manusia? #justmytwocent #nohardfeelings #genggediknakmampus

30 Các câu trả lời

ya ampun . orang mcm awak ni pentingkan diri tanak tahu apa orang fkir or rasa .. nak diri betul je .. eh aku tak geli tngok darah sndiri tapi tngok darah orang geli engko faham tak dasar selfish ! group ni ade butang NSFW untuk kaburkan gmbr2 darah taik keputihan dll .

Alaaa, jgn la cakap cam tu sis.. Hahaha. Sya sendiri pun geli tgk darah haid sendiri, ini kan lagi darah orang lain. Darah dari luka pun pandai mau pitam nampak.. Lagipun ada momy2 pregnant dalam ni yg mungkin ada alahan nampak yg x bagus.. Huhu. Jgn kecam ya😘

bukannya takut tngok darah, tapi kena ada sifat malu sikit tak semua orang perempuan dalam apps ni. yg laki pun ada. bayangkan laki yg baca apa yg kita tanya tengok darah kita ha. kang nanti dapat santau free pulak. time tu baru nak ingat tuhan

ni nk habaq sikit... dalam ni bukan mommy2 ja yg ada.. daddy2 pun berlambak kat dlm ni... x dak rasa malu ka dok tunjuk gambaq darah kat org?? dia yg gedik tayang gambaq darah, kata org lain pulak gedik sbb geli.. apooooo 😂😂😂

Dlm ni ada lelaki bukan perempuan jee...klau nk tahu tu darah spotting ke apa better g pakar laa sbb sini xde pakar dan lain org lain keadaannya😌..ada momies geli pun sbb dia pregnant xblh tengok darah org lain ke #SekadarPandangan

4y trước

Btul.. Bkn ke darah tu pun bdosa jgk kalau lelaki slain suami tgk. Kannn...

Setiap orang ni berbeza. Ada yang boleh tengok ada yang tidak.. Memang setiap bulan perempuan akan keluar darah.. Tp sis, darah sendiri cukup kita sendiri la tengok. Benda tu kan kotor. Malu orang lain tengok..

apo lah ehh gmbr drah pn nk tnjuk..ko tgok sndri dah ler..pastu bgthu lah n tya..xpyh sertakn pic yg kotor gtu..aku prati byakk no tnjuk gmbr mngelikan ..gmbr drh ler ,kputihan ler ,yayikk lerr..🤢

dalam ni bukan semua perempuan.. dh jadi parents kn? kena la matang, seiring usia tu.. jaga adab, jaga iman.. x semua perkara boleh tunjuk, xde sensored.. pebenda la.. #makcikbawangdetected

Ni bukan masalah gedik. Ni masalah etika. Nampak sangat orang macam kau jenis tak fikir perasaan orang lain, tak beretika dan biadab. Kau yang gedik sebenarnya.

Kalau tak nak sentap bila orang kata geli dengan darah sis, sis tunjuk je darah tu dekat nurse atau Dr. Dorang pun lebih arif pasal darah tu daripada kami kami ni. ✌🏼