hamil 24 minggu

Kalau minum horlicks utk hamil 24 minggu elok tak ye??.

28 Các câu trả lời

ok je mommy.. saya minum horlick sbb hb drop.. horlick sgt membantu.. boleh tambahkan susu badan juga.. alhamdulillah lepas bersalin terus boleh susukan baby sbb susu dah banyak.. mak saya kata sbb saya suka minum horlick dulu.. wallahualam

4t trước

Hb drop try mltofer bli kt phrmasi, rasa dia mcm chocolate hp maintain, holick bleh jer mnum

Kenapa ya Sy masuk 24 minggu Bayi sy tak aktif Tapi still bergerak Cuma x berapa aktif mcm 18minggu-23minggu

2y trước

nanti nak try jgk lah minum horlick

Saya minum horlick je sbb doc tak bgi minum coklat ke kafein sbb saya ada hb low minum susu strawberry je boleh masuk yg lain kena pantang hmm

2mo trước

aamiin moga dipermudahkn

SY pun Hb low,baru Thu minum Horlicks boleh naikkan Hb...hihi,boleh try lps ni kalau X hari2 minum air suam dgn air buah Milo dgn kafien kena pantang

sye minum horlikcs untuk kekalkan hb dan tekanan darah.. alhamdulillah setakat ni hb semua cantik

2y trước

minum Horlicks perisa apa ye? Sy HB rendah..

mcm saya setiap hari minum 1 kali horlicks kosong . sebab plain pon dia dh manis , bagus utk tambahkan susu badan katanya kalau minum awal2 sblm bersalin.

kalu gdm blh x mnum horlick utk naikkan hb

2y trước

Try amalkan gulsan pati delima ade jual di shopee..sgt membantu utk masalah hb low

Sory kalau lari tajuk.. Sya nk tny.. 24week mmg baby kurg aktf ke.. 😢

2y trước

anak sya actif je

bole je sbb horlicks ade asic folid

Air holick tu bole bancuh dengan susu sekali ke ? Atau kena holick kosong je.. 😅 sory tanya