Ibu hamil

Kalau hamil 23 minggu elok tak ye minum air kelapa....

14 Các câu trả lời

boley je sis... lgi elok 7bulan ke atas... minum air kelapa tanpa gula dan ais... minum air kepala ni bg bby aktif... bg air ketuban stabil.. bby keluar pun bersih dan bby pun kurang dpt demam kuning slepas lahir.

Saya dulu masuk 6 bulan kandungan selalu minum smpi, 9 bulan.. Air kelapa pior tk cmpur gula. Hasilnya anak tk der kuning dan kulit baby bersih masa lahir

Seeloknya kandungan usia 7 bulan ke atas. Tapi mu gkin ikut hormon seseorang juga, sebab kalau terkena kelapa muda x digalakkan sangat bila diminum awal kandungan.

sy ok je sis...minum dr trimester 1...bergantung pada badan ibu hamil...try sikit dulu sis

Sy baru minum smlm 27w..beli yg ori xtmbh gula.ya Allah nikmatnya lama tahan craving 🤗

Sy pun dr awal pregnant suke sgt air kelapa... So far harap xde ape2..

Xde mslh pun.. Blh je minum dr awal pregnant

Better sis mula mnum pda minggu 28 keatas..

Banyakkan mnum susu nanti tulang baby kuat

Elok. Sy minum dr awal kehamilan lg

5y trước

Okeyy sis