tolong jawab ibu2

Kalau mcm prgnt 4weeks cek upt dia nmpak tak lagi ye ? nk dkt 3thun menanti

22 Các câu trả lời

Masa saya dulu cek lepas dua minggu tak datang period.. Masa hari sepatutnya saya period ada darah sikit..cakap dgn husband xde rezeki lagi sbb ingat da period..tapi esoknya xde darah pon sampai berhari-hari tunggu..bila cek UPT ada 2 garisan tapi masih samar².. Masa tu dekat 3 minggu pening kepala tapi xde muntah..tapi jgn cek awal sangat kadang belom nampak..

Kalau pregnant 2 kali dlu. Hmmm test masa 6 minggu bru naik line tu pon samar. 😭 last last seminggu lepas tu gugur..yg ke3 ni alhamdulillah. Masa 3minggu dh naik line samar. Bila test hari² sampai harini..dh 4w4d. Sangat terang. Bersabar ye sis..inshaa allah test lg 2 minggu..ada org yg lewT naik line.ada org awal..ada org lewat..hormon kita berbeza sis.

5y trước

Tq sis

Nampak sbb sy test upt double Line kandungan baru 2-3 minggu.. tapi buat awal pagi.. tengahari baru guna clear blue yg nak tahu umur kandungan. Sy cadang guna pregnant test jenis ni RM 7.50 satu beli je banyak2 kt farmasi buat stok heheheh Masa sy test Tu payudara sy sakit lebih 2 minggu... Kalau ikut period 2 bulan x dtg... 4 tahun tunggu..

masa kandungan pertama 2-3 minggu test upt merah terang double.. tapi kandungan yg kedua 5-6 minggu test upt samar2 lepas 3 hari test lagi ada warna pink pasti test kali ketiga guna clear blue mmg positive

InsyaAllah nmpk...sy tggu 10 hri lewat period bru test, alhamdulillah +ve n nmpk terang line merah...trpulang pda bdan msing2.. Sbb HCG lain2 ikut hormon🌼🌼

Tunggu lepas seminggu lewat period. Waktu subuh pergi test. Kalau ada double line kemungkinan anda pregnant. Nnt dah 5 week pergi check ada kantung ke tak

Semoga ada rezeki sis dan suami ye. Jangan give up. Saya check lepas 3 hari lewat period dah nampak. Kalau tak nampak sis tunggu seminggu dua dulu😘

biase nye 1w dah nmpk upt die tapi trpulang kpd jname pregnancy test jgk .. nk puas hati try gune yg jname clearblue atau pon dip n tell

Line dh ptut terang klu 4weeks,☺️,tpi atas kepekatan hormon jugakla,seeloknya test awal pgi yer air kncing pertama tu,

Kalau mcm sy ad nmpak tp lain nye pudar.. Ni pun nk cek lg guna yg digital punya.