tolong jawab ibu2

Kalau mcm prgnt 4weeks cek upt dia nmpak tak lagi ye ? nk dkt 3thun menanti

22 Các câu trả lời

Sya test 6 hari awal sebelum tarikh period tp line timbul jelas gila.guna yg 10miu sensitivty dia

5y trước

Kalau 20 tu test 4 minggu keatas baru naik merah.sy pon bce kat google je😁

Beli clearblue test..sbb dy mmg blh detect walaupun kita cek sbelum tarikh period...

Tgk pd hormon hcg..hormon pekat nmpk dh..mcm sy ritu just samar2 line kedua

5y trước

Nnti try cek balik

sy check upt masa 5w,2'2 line terang..sy check awl pagi..

Sy mase 4weeks samar sngt...tunggu 5weeks cek lagi sis

Dh nmpk sis . Mayb samar² . Semoga ad rezeki . Aamiin

kalau hcg kuat boleh nampak sis

ats hormon..mcm sy samar2 sgt

Tq sis 😘

Nampak