Pil Perancang

Kalau makan pil perancang ne mmg ada efek dkat pinggang, buah dada dan moody berubah?.. Sbb bulan prtma ok kedua tu hnya keluar jerawat dan period sikit jd 3 hari dan mkn yg terakhir ne bermulanya 3 yg diatas dan period 5 hri kadar secalit.. Sakit pinggang, pndai berpindah ke dpn, tpi kanan dan kiri kdg pndi sakit perut sekjp2..Hujung buln lps trsa sakit pinggang sgt bila sy check upt negatif.. Ada cdgn tak?

1 Trả lời

Sis try suntik depo. Kwn sy guna depo ok. Mcm sy merancang sendiri.