Kulit kering bersisik

Kalau kulit anak kering bersisik tapi tak gatal , tak merah tu eczema ke ? Haritu bawak check kat doktor dia kata eczema cuma sy lupa nak tnya pasal tak gatal dan tak merah dan yang kering cuma bahagian betis dan pipi . Ibu ibu ada yang berpengalaman macam ni ?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

cube tukar mandian..sy gune mandian Tasneem..kulit bb mmg xnaik gatal or kering..kulit jd lembab..licin halus je