Tanda Bersalin

Kalau kluar yg warna coklat tu tanda nak bersalin ke?? ?Sbb sy ada kluar warna coklat.. Tp x byk.. Atau normal.. X ada rasa sakit perut juga

10 Các câu trả lời

Ye tanda nak bersalin kalau dah nak due. Saya keluar lendir coklat. Takde sakit so pergi jalan2 mall dulu. Malam tu terus contraction, pergi hosp dah keluar darah, masuk labor room chee k bukaan 3cm lepastu bersalin.

Saya keluar coklat semalam.. Pagi tadi keluar lendir darah.. Tu tanda² nk bersalin.. Bila pergi hospital doktor suruh balik jalan baru buka 1cm... Perut pun x ada rasa sakit...

I pun sama... Lendir coklat pagi n sakit perut on off.. Terus pegi hosp.. Masuk labor room bukaan 4 cm.. 2 jam dah bersalin

Klu dah mggu2 akhir pregnancy mungkin tanda2 bersalin..moga dipermudahkn urusan sis nnt😊

Tanda bersalin kalau hujung2 nak due..kalau rasa sakit pi hospital

Saya dulu mcmtu. Tanda2 nak bersalin.

yup sis. slh stu tnda nk bsalin..

Brape minggu dah sis?

Brpa week dah sis??

Berapa weeks sis?