nak tanya

kalau kita demam perlu x pergi hos? or mkn panadol dulu? skrg ni sy 19weeks 1days

17 Các câu trả lời

better klinik sis.

g hospital sis

ok tq sis🤗

P klinik sis

ok sis

Mkn panadol 2biji setiap 8jam. Klu tak kebah dlm masa 3 hari atau suhu sgt² panas mencecah 38.5° high fever, segera pg klinik. Bawa buku pink sekali..

Better g check klinik dlu. Nk ambk ubat mcm2 masa ngandung ni rasa takut. Tu saya la. Sebab kadang bila kita rasa x kebah2 nnti kita akan ambk dos yg berlebihan. Takut effect baby.